Det nya Wells Fargo-kortet belönar dig för att du skämmer bort dig själv och ditt husdjur

Andriy Onufriyenko / Getty Images

Det nya Wells Fargo Attune℠-kortet* erbjuder omfattande belöningar, inklusive vissa köpkategorier som vanligtvis inte finns på kreditkort. Dess kontantbelöningsgrad är också en av de högsta du hittar på ett kort utan en årsavgift.

Alla behöver en bra egenvårdsdag, men det kan skilja sig från person till person. Attune låter dig tjäna 4% tillbaka i kontantbelöningar på spa och massageställen men också på en mängd olika hobby- och underhållningsalternativ. Kortet låter dig också tjäna den förhöjda kontantbelöningsräntan på en mängd andra kategorier, inklusive jordvänliga inköp och till och med husdjursmaterial.

Här är vad du behöver veta om detta belöningskort, inklusive vad det saknas.

Ett imponerande belöningsprogram

Wells Fargo Attune-kortet låter dig tjäna 4% tillbaka i kontantbelöningar. De flesta kort som inte tar ut en årlig avgift är 3 % (förutom de som har roterande belöningar – ser på dig, Chase Freedom Flex℠*).

Den stora bredd av kategorier som Attune täcker är imponerande. Det verkar som att det är avsett att paras ihop med andra kreditkort för att säkerställa att alla dina köptyper täcks. Använd detta med ett resekort, ett livsmedelskort och ett schablonbelöningskort, så kommer du att kunna tjäna belöningar på nästan alla köp.

Här är bara några sätt du kan tjäna 4 % tillbaka i kontantbelöningar med Attune-kortet:.

Gröna belöningar

Om du äger en elbil har du tur. Detta kort kan vara det mest givande alternativet att nå efter vid laddstationen. Men det är inte där de hållbara belöningarna slutar.

Du kommer också att kunna tjäna kortets imponerande kontantbelöningskurs för kollektivtrafik som busslinjer och passagerarräls, såväl som Uber, Citi Bike och Lime. Du kan också tjäna på köp i antikaffärer och secondhandbutiker. Och som en rolig detalj är kortet gjort med återvunnen plast.

Underhållningsbelöningar

Attune-kortet kan också belöna dig för dina hobbyer och underhållningsbehov. Det täcker streamingtjänster, bokhandlar, spelbutiker, cykelaffärer, hobbybutiker, skiv- och musikbutiker, konsert- och orkesterbiljetter, nöjesparker och till och med uthyrning av fritidsfordon. Om din hobby faller inom en av dessa kategorier, varför inte tjäna några belöningar för de saker du älskar?

Husdjursbelöningar

En sällsynt och, antar jag, mycket älskad kategori som ingår i Attune-kortet är djuraffärer. Om du beställer ditt husdjursmaterial från Chewy eller lägger ut din hundpromenad på entreprenad till Rover, kan detta kort belöna dig för utgiften.

Andra funktioner

Attune är ett mycket fokuserat belöningskort, vilket innebär att det inte erbjuder många speciella reseförmåner och det kommer inte med ett inledande erbjudande om saldoöverföring. Det finns dock några andra anmärkningsvärda fördelar:

  • Du kan tjäna välkomstbonus ganska lätt. Attune erbjuder en mycket enkel $100 kontant belöningsbonus när du spenderar $500 i inköp under de första tre månaderna. För djurägare eller de med dyra fritidsintressen kommer denna tröskel förmodligen att vara väldigt lätt att nå.
  • Du kan finansiera dina inköp i 12 månader. Attune har en inledande 0 % inköps-APR under 12 månader från kontoöppning (sedan 20,24 %, 25,24 % eller 29,99 % variabel). Det innebär att dina inköp inte kommer att samla på sig ränta under den tiden.
  • Du kan skydda din telefon. Attune kommer med mobilskydd, så länge du betalar din månatliga telefonräkning med kortet. Din telefon kommer att täckas mot skador och stöld för upp till 600 USD per skadestånd med en självrisk på 25 USD.

Även om belöningarna och få förmåner som den erbjuder är bra, kommer du förmodligen att vilja para ihop det med ett annat kort om du vill ha andra förmåner och förmåner.

Kort du kan para ihop med Wells Fargo Attune

Eftersom Attune inte tar ut någon årsavgift är det enkelt att para ihop med andra kort. Och även om dess belöningar är expansiva, täcker de inte allt du kan behöva – nämligen viktiga inköp och resor. Med det i åtanke, här är några par att överväga.

  • Blue Cash Preferred® Card från American Express och Chase Sapphire Preferred® Card: Blue Cash Preferred tjänar möjligen den högsta cashback-räntan på amerikanska stormarknader. Det täcker även inköp som görs på bensinstationer i USA. Cash back erhålls i form av Reward Dollars som kan lösas in som ett kontoutdrag. Chase Sapphire Preferred är ett av de bästa korten du kan välja för resor, främst på grund av dess fantastiska belöningsprogram. Det tar ut en årlig avgift på 95 USD, men i gengäld kan du få tillgång till en överföringshastighet på 1:1 poäng till Chases överföringspartners. Sapphire Preferred kommer också med en årlig hotellkredit på 50 USD för hotell bokade via Chase Travel℠.
  • Wells Fargo Autograph Journey℠-kort* och Prime Visa: Wells Fargo Autograph Journey ger fantastiska resebelöningar med en årlig avgift på $95. Prime Visa kräver ett Amazon Prime-medlemskap men erbjuder belöningar på allt Amazon, inklusive Whole Foods och Amazon Fresh-leverans.
  • Capital One Venture Rewards kreditkort* och Blue Cash Everyday® Card från American Express: Capital One Venture Rewards-kortet är ett allmänt resekort med en årsavgift på 95 USD som också ger en ansökningsavgift för TSA PreCheck eller Global Entry. Blue Cash Everyday tar inte ut en årlig avgift och tjänar belöningar på amerikanska bensinstationer, amerikanska stormarknader och hos utvalda amerikanska onlineåterförsäljare.

Dessa kort kan också användas omväxlande med varandra om du gillar det ena mer än det andra.

Överväg att lägga till ytterligare ett kort utan årsavgift som får ett fast pris oavsett hur du använder det, som Wells Fargo Active Cash® Card eller Citi Double Cash® Card.

CNETS VAL

Chase Sapphire Preferred®-kort
8,6/10 CNET-betyg CNET betygsätter kreditkort genom att jämföra deras erbjudanden med deras kategoriska konkurrenter. Varje kort utvärderas individuellt genom en formel som återspeglar standarderna och förväntningarna på den samtida marknaden. Kreditkortsutgivare har inget att säga till om eller inflytande i våra betyg. Hur vi betygsätter kreditkort
Introerbjudande

75 000 bonuspoäng Tjäna 75 000 bonuspoäng efter att du har spenderat 4 000 USD på köp under de första 3 månaderna från kontot öppnades. Det är över $900 när du löser in via Chase Travel℠.

Årlig avgift
95 USD

APR
21,49 % – 28,49 % Variabel

Introköp APR
N/A

Rekommenderad kredit En kreditvärdering används för att indikera en sökandes kreditvärdighet och kan ge vägledning om kontoberättigande. Det garanterar inte nödvändigtvis godkännande för någon finansiell produkt.
Bra – Utmärkt

Belöningsgrad

1x – 5x 5x på resor köpta via Chase Travel℠.; 3x på middagar, utvalda streamingtjänster och matvaror online.; 2x på alla andra reseköp.; 1x på alla andra köp.

Blue Cash Preferred® Card från American Express
8,1/10 CNET-betyg CNET betygsätter kreditkort genom att jämföra deras erbjudanden med deras kategoriska konkurrenter. Varje kort utvärderas individuellt genom en formel som återspeglar standarderna och förväntningarna på den samtida marknaden. Kreditkortsutgivare har inget att säga till om eller inflytande i våra betyg. Hur vi betygsätter kreditkort
Introerbjudande

Tjäna $250 Tjäna ett kontoutdrag på 250 USD efter att du har spenderat 3 000 USD i köp på ditt nya kort under de första 6 månaderna.

Årlig avgift
$0 introårsavgift för det första året, sedan $95.

APR
19,24 % – 29,99 % Variabel

Introköp APR
0% på köp i 12 månader

Rekommenderad kredit En kreditvärdering används för att indikera en sökandes kreditvärdighet och kan ge vägledning om kontoberättigande. Det garanterar inte nödvändigtvis godkännande för någon finansiell produkt.
Bra – Utmärkt

Belöningsgrad

1 % – 6 % 6 % Cash Back på amerikanska stormarknader på upp till 6 000 USD per år i inköp (sedan 1 %); 6 % Cash Back på utvalda streamingprenumerationer i USA; 3 % Cash Back på transit inklusive taxi/samåkning, parkering, vägtullar, tåg, bussar och mer; 3% Cash Back på bensinstationer i USA; 1% Cash Back på andra köp

Wells Fargo Autograph Journey℠-kort
7,4/10 CNET-betyg CNET betygsätter kreditkort genom att jämföra deras erbjudanden med deras kategoriska konkurrenter. Varje kort utvärderas individuellt genom en formel som återspeglar standarderna och förväntningarna på den samtida marknaden. Kreditkortsutgivare har inget att säga till om eller inflytande i våra betyg. Hur vi betygsätter kreditkort
Introerbjudande

60 000 bonuspoäng Tjäna 60 000 bonuspoäng när du spenderar 4 000 USD i köp under de första 3 månaderna – det är 600 USD till din nästa resa.

Årlig avgift
95 USD

APR
21,24 %, 26,24 % eller 29,99 % variabel APR

Introköp APR
N/A

Rekommenderad kredit En kreditvärdering används för att indikera en sökandes kreditvärdighet och kan ge vägledning om kontoberättigande. Det garanterar inte nödvändigtvis godkännande för någon finansiell produkt.
Bra – Utmärkt

Belöningsgrad

1x – 5x 5X poäng på hotell; 4X poäng på flygbolag; 3X poäng på andra resor och restauranger; 1X poäng på andra köp

Poängen

Wells Fargo Attunes bonuskategorier täcker inköp som sällan ses på kreditkort, inklusive husdjursmaterial och secondhandbutiker. Och eftersom det inte tar ut någon årsavgift är kortet enkelt att para ihop med andra kort som erbjuder fler förmåner eller förmåner.

Men om du kopplar ihop det med kort som täcker resor eller viktiga inköp, se till att du kan hålla jämna steg med flera betalningar. A missad kreditkortsbetalning kan vara ett kostsamt misstag, och alla köp som du inte kan betala av direkt kommer att dra på sig räntekostnader som kan ta bort eventuellt belöningsvärde.

Fler kort innebär fler saldon att spåra och betalningar att hantera. Verktyg som betalningsaviseringar och automatisk betalning kan hjälpa dig att spåra köp och undvika missade betalningar, men om du är osäker på att du kommer att kunna hänga med i allt är detta fortfarande ett bra kort att använda på egen hand.

*All information om Wells Fargo Attune℠-kortet, Chase Freedom Flex℠, Wells Fargo Autograph Journey℠-kortet och Capital One Venture Rewards-kreditkortet har samlats in oberoende av CNET och har inte granskats av emittenten.

Det redaktionella innehållet på denna sida baseras enbart på objektiva, oberoende bedömningar av våra skribenter och påverkas inte av reklam eller partnerskap. Det har inte tillhandahållits eller beställts av någon tredje part. Däremot kan vi få ersättning när du klickar på länkar till produkter eller tjänster som erbjuds av våra partners.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *